Startsida

Välkommen till gourMATerna! En nystartad matsida för dig som gillar god mat och dryck i största allmänhet och där även en och annan dessert kan förkomma.

Vi som driver sidan är ett medelålders par med smak för livets goda och som gillar att njuta och plocka russinen ur kakan i den mån vi har tid och råd. Oftast lagar vi maten och tillbehören själva men det händer också att vi lyxar till det och äter maten ute.

Huvudavsikten med vår matblogg är inte i första hand att sprida en massa recept på mat utan mera bara kunna dela glädjen och bilder på mat som vi tycker om. Fast är det nått vi har lagat själva och som ser smarrigt ut så kostar det ju inget att fråga om receptet… ??

Ordet gourMATerna! kanske inte heller ens existerar men vi är öppna till sinnet och försöker att se möjligheterna, så också inom den enormt stora kategorin som “mat” ändå är. 😛 #matglädje

Så häng med på vår smakresa och följ ännu en liten opretentiös matblogg “on the world wide web” där maten, drycken och glädjen att äta och dricka står i fokus

P.s följ oss gärna också på Instagram! …och driver kanske Du som läser detta också en matblogg och vill länkbyta så är det också bara att höra av sig.