En kulinarisk afton vid #smögenshafvsbad… đŸœ ~ Auroralax tartar ~ Rimmad #laxtartar toppad med sötsur #honungsglase, brunoise pĂ„ #rĂ€ttika, #gurka och #morotspurĂš ~ Vitlöks och timjansrostad kalv~ Mjuk #potatiskaka, #bönor, #vĂ„rprimörsallad och #rödvinssĂ„s 😀 #smögen #smögenbryggarn #instafood #instadinner #matbild #matglĂ€dje #foodpic #foodlove #foodblog #instamat #matbild #matblogg #bonapetit #gourMATerna

on

En kulinarisk afton vid #smögenshafvsbad... đŸœ ~ Auroralax tartar ~ Rimmad #laxtartar toppad med sötsur #honungsglase, brunoise pĂ„ #rĂ€ttika, #gurka och #morotspurĂš ~ Vitlöks och timjansrostad kalv~ Mjuk #potatiskaka, #bönor, #vĂ„rprimörsallad och #rödvinssĂ„s 😀 #smögen #smögenbryggarn #instafood #instadinner #matbild #matglĂ€dje #foodpic #foodlove #foodblog #instamat #matbild #matblogg #bonapetit #gourMATerna

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *