Vid ett besök i den kungliga huvudstaden måste man ju också passa på att testa några av matställena som finns där. ?

Ett av våra val föll på restaurang Agaton (i Gamla Stan) och där en “Pepparstek på oxfilé, potatiskaka, Cognacdoftande pepparsås, färsk sparris” beställdes ifrån menyn.

En riktigt trevlig rätt som föll Herr gourMAT” i smaken och där även den serverade ölen Luma Lager ifrån Nya Carnegebryggeriet passade mycket väl till. “Fru gourMAT” valde denna aftonen att prova en vitlöksmarinerad lammytterfilé med svamprisotto.

gourMATernas betyg för denna rätt: ⭐⭐⭐⭐

Omdöme:

Riktigt god och väl tillagad oxfilé och med en mycket god pepparsås! Smarriga primörer och riktigt snyggt presenterat. Litet avdrag för potatiskakan som kändes aningens smaklös men detta är ändå en rätt som gärna äts igen!

#delicious #nomnom #instafood #foodporn #foodgasm #foodgram #food #peppersteak
@gourmaterna