Jacob’s Creek UnVined 0,5%

on

Mat och vin är oftast en superb kombination och som verkligen kan få en rätt att lyfta. De alkoholfria vinalternativen, både vita och röda är på frammarsch och börjar också ta en allt större hyllplats i sortimentet. Vi har tidigare testat att dricka alkoholfritt rödvin till maten men där vi väl inte riktigt ännu har övertygats av smakerna och tycker oftast att det tenderar att bli lite för tunt och blaskigt för våra smaklökar.

Detta rödvin Jacob’s Creek UnVined (2015) 0,5% fick vi som en gåva av ett par vänner och där vi tänkte att vi skulle åter ge det alkoholfria alternativet en chans. Tyvärr är detta fortfarande inte ett fullgott alternativ enligt vår mening och där de förväntade och upplevda smakerna ännu inte alls når upp i nivå med hur vi vill att vårt rödvin skall smaka. Vårt vinbetyg: ★☆☆☆☆

För mer info och om man själv sugen att testa detta rödvin så kan det i skrivande stund inköpas på Systembolaget via art.nr: 1994

Vi kommer här på bloggen också framöver att smaka och ge vårt helt personliga betyg för det vita och alkoholfria vinet Jacob’s Creek UnVined.

Tills dess säger vi tack för titten och och hoppas på återseende!
(P.s – Följ oss gärna också via Instagram och Facebook)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *